This topic is: resolved

This topic contains 15 replies, has 4 voices, and was last updated by  Ilman 5 months, 1 week ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #23234

    JEBffej7
    Participant
    Premium Member

    I recently switched to Ashe Pro from a different wordpress theme (Aggregate) and have been happy with it so far, except that the PowerPress podcast player is no longer showing up on individual blog posts. My site is a podcasting website, and it’s important for our users to be able to have a way to stream our content off of our site. The podcast episodes are still attached to the blog posts through the blubrry plugin:

    But there is no way to actually play them off of the actual blog page itself:

    Episode 1 – Ghost Coyote Sunset

    This worked seamlessly on the previous theme, so I’m thinking there might be something I missed in the integration to allow Ashe to work with PowerPress. What am I missing?

     

     

    #23312

    Duke
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi,

    Please share your website URL/Username/Password and we will check. Make sure to mark your reply as Private to hide it from the public.

    Regards

    #23362

    JEBffej7
    Participant
    Premium Member
    This reply has been marked as private.
    #23409

    Duke
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi #JEBffej7,

    I’ve just checked your website in the Incognito window and Podcast works fine on that post. You need you clear the cache (WP Super Cache) on your website and it will work fine.

    Kind Regards

    #23533

    JEBffej7
    Participant
    Premium Member

    Thanks for your help! I cleared the cache with WP Super Cache, and then refreshed the blog page and the podcast player started showing up. I DID notice that on the main page, the featured slider wasn’t displaying the correct content and upon further investigation saw that the theme had been changed from Ashe Pro back to the free version of Ashe (the featured slider content and increased control over other visual parts of the theme were the main reasons I upgraded).

    When I switched back to Ashe Pro, and cleared the cache again with WP Super Cache, the Blubrry player stopped showing up on the blog pages again (I also tried opening it in an incognito window just in case, and it was no longer showing up there either).

    Is there a difference between the free and Pro versions of Ashe that would be causing this?

    Thank you!

    #23543

    Duke
    Keymaster
    WP Royal Team

    #JEBffej7,

    Actually, there is no difference between the Ashe Free and PRO themes. The Ashe Pro theme just offers more features and is faster than the free version, so that could not be an issue.

    If you mind I will address this to our Server-side Expert so he will clear the cache and check for issues for you, please confirm and he will proceed.

    Regards

    #23546

    JEBffej7
    Participant
    Premium Member

    That sounds good – let me know if he finds anything.

    #23583

    Nick
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi JEBffej7,

    Nick is here, please confirm that I can log in and check your site and I will process then.

    Kind Regards,

    Nick

    #23588

    JEBffej7
    Participant
    Premium Member

    Confirmed – let me know if you have any questions

    #23707

    Nick
    Keymaster
    WP Royal Team
    This reply has been marked as private.
    #23735

    JEBffej7
    Participant
    Premium Member
    This reply has been marked as private.
    #23743

    Nick
    Keymaster
    WP Royal Team

    Yes i was able to login now, thank you.

    1.

    I DID notice that on the main page, the featured slider wasn’t displaying the correct content and upon further investigation saw that the theme had been changed from Ashe Pro back to the free version of Ashe ” can yo please tell me” 

    You can select which post to display in slider

    View post on imgur.com

    View post on imgur.com

    form slider & from post meta settings.

    2. I have check your Podcast Player issue and i will analyze this with developers – i think i found why it happening. I will let you know when we finish.

    Kind Regards,

    Nick

     

    #23800

    Duke
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi,

    I’ve logged in and fixed the issue on your website. The actual fix will be included in the next theme update, so don’t worry.

    Regards

    #23807

    JEBffej7
    Participant
    Premium Member

    I just checked and everything looks good! Thank you for all your help!

    #23830

    Duke
    Keymaster
    WP Royal Team

    You are welcome 😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)

You must be logged in to reply to this topic.