This topic is: not resolved

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  vako 2 months, 2 weeks ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #30194

    metalharpey
    Participant
    Free Member

    Sooo I’m moving websites, from a shared one to my own, but when taking over what I had on the other one I saw the colors and font I picked don’t apply…

    I choose orange for headers and accents but for some reason thats blue u.u The font I choose is Kalam and it stays on whatever it is… And I can’t figure out what I did wrong or how to fix this. It’s not working through customizing and I have no idea how CSS works so I’m not touching the original theme.

    I uploaded a screenshot to show you what i mean…

    http://i66.tinypic.com/xfstuw.jpg

    Both website settings look like this

    http://i68.tinypic.com/2a6jfuw.png

    #30197

    metalharpey
    Participant
    Free Member
    #30200

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi #metalharpey

     

    It sounds weird. Please share your website URL/username/password and we will check.

    Please mark your reply as private to hide it from the Public.

     

    Kind Regards

    #30208

    metalharpey
    Participant
    Free Member
    This reply has been marked as private.
    #30210

    metalharpey
    Participant
    Free Member

    I think I found it, I can change colors in Elementor too (just a little weird it doesnt work on the template itself)

     

    #30252

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi,

     

    Can you please share the Login info for your website and we will check.

     

    Kind Regards

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.