This topic contains 9 replies, has 3 voices, and was last updated by  Nick 1 week, 4 days ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #57821

    Malgorzata Slusarek
    Participant
    Premium Member

    Hi team 🙂
    I have problem with emoticone “:)”. It’s visibile in post edition, but when I check the article from the website, I don’t see it- it’s a blank/empty square. Below links to screenshots. Thanks in advance for your help!
    https://snipboard.io/btnzsv.jpg
    https://snipboard.io/en76CZ.jpg

    Br,
    Gosia

    #57822

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Gosia,

     

    I will redirect this topic to the developer’s board and they will contact you.

     

    Kind Regards

    #57868

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Gosia,

     

    Please check the same issue on the WP default theme, temporarily activate the wp theme and check if the issue appears, if not we will need site access details to check the issue again.

    In order to assist we need to check your website from the back end, please install this 3rd party plugin “Temporary Login Without Password Plugin” which allows us to access your dashboard without sharing access details.

    To better understand how the plugin works, please watch the video guide below: https://www.youtube.com/watch?v=EMu0e78OpJo

    Please make sure to mark your reply as private to hide it from the public.

     

    Kind Regards

    #57880

    Malgorzata Slusarek
    Participant
    Premium Member
    This reply has been marked as private.
    #57884

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Gosia,

     

    We are lost, we checked your website, at first we activated wordpress theme Twenty Twenty-One and emojis are shown as they should, same happens with our theme Ashe Pro, please see the screenshot: https://nimb.ws/fX9hQ8

     

    Kind Regards

    #57886

    Malgorzata Slusarek
    Participant
    Premium Member
    This reply has been marked as private.
    #57899

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Gosia,

     

    Weird seems that we do not understand your request as it is, here is the screenshot: https://nimb.ws/PoaFux

     

    Kind Regards

    #57912

    Malgorzata Slusarek
    Participant
    Premium Member
    This reply has been marked as private.
    #57913

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Gosia,

     

    Maybe you have some local issue, we checked almost all the pages and emojis are displaying correctly on our end.

    I will redirect this topic to the developer’s board and they will contact you.

    Kind Regards

    #57936

    Nick
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi,

    Nick is here from DEV team,

    I have Created Sample Post “1”  on your site (don’t worry it is private post and no one will see it) and it shows emoji fine on front page

    View post on imgur.com

    as well as on single page

    View post on imgur.com

    I think somewhere you have unclosed HTML tag in your posts content or other similar mistake – and that’s why you have issues with emoji.

    Anyway this is not theme related issue, theme works fine, you need to fix your content and all be fine then.

    Kind Regards,

    Nick

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.