This topic is: not resolved

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  vako 1 month, 2 weeks ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #38135

    Contempt
    Participant
    Free Member

    Hello,

    I’ve just installed your beautiful theme on my homepage.

    On every check, my website looks good on every device, but in reality, on serveral Android and Apple smartphones, the header image not visible.

    http://kunzthof.info

    Have you any suggestions, what could be the problem?

    Best regards,

    Daniel

    #38155

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Daniel,

     

     

    At first, thank you for your response and for choosing our theme.

    Can you please share the screenshot of the issue to better understand what kind of issue are appearing?

    At this moment we checked your website and cant find thee same issue as you described.

    Waiting for your response.

     

    Kind Regards

    #38157

    Contempt
    Participant
    Free Member

    Screenshot: https://www.bilder-upload.eu/bild-0ad275-1569599390.jpg.html
    Thanks for your response. I’ve attached an image of the page on an Android smartphone.

    I’ve checked the page on several smartphones, Android and Apple, but the header image is not visible on any of them.

    Best regards,

    Daniel

    #38163

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Daniel,

     

    In order to assist you we need to check your site backend, please send us your website URL/USERNAME/PASSWORD.

     

    Make sure to mark your reply as Private to hide it from the public.

     

    Kind Regards

    #38176

    Contempt
    Participant
    Free Member
    This reply has been marked as private.
    #38205

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Daniel,

     

    At first sorry for the late reply, we had holidays

    Weird but we checked several mobile devices and cant ge the same issue as you described, the header image looks great.

    Maybe you have some local issue or cached data, please clear your cache and check again.

     

    Kind Regards

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.