This topic is: not resolved

This topic contains 13 replies, has 2 voices, and was last updated by  vako 2 days, 23 hours ago.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #37549

    Keyta
    Participant
    Free Member

    Hello,

    I’m having a problem with this theme’s header image. I’ve changed the size of the header several times. It now works in desktop view, but when opened on mobile and tablet it cuts off the top and bottom of the header image. It looks correct in the preview mode, but it doesn’t work properly once published. Can this be fixed?

     

    #37550

    Keyta
    Participant
    Free Member
    This reply has been marked as private.
    #37553

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Keyta,

     

    In order to assist you we need to check your site backend, please send us your website URL/USERNAME/PASSWORD.

    Make sure to mark your reply as Private to hide it from the public.

     

    Kind Regards

    #37624

    Keyta
    Participant
    Free Member
    This reply has been marked as private.
    #37626

    Keyta
    Participant
    Free Member
    This reply has been marked as private.
    #37627

    Keyta
    Participant
    Free Member
    This reply has been marked as private.
    #37628

    Keyta
    Participant
    Free Member

    Also, this menu feature doesn’t seem to do anything. Is it just for the look or should it actually open and show more menus/features?

    #37642

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Keyta,

     

    1. For the header related issue, We added some custom CSS snippets to your website, please check if it works for you and let us know.

    2. Its a hamburger icon should show the alt sidebar, at this moment it is not working, to check for the issue we need your permission to deactivate some of your installed plugins.

     

    Kind Regards

    #37649

    Keyta
    Participant
    Free Member

    I just checked and it looks like the header is now working on desktop and mobile. Unsure what you mean in comment 2. Is that regarding the menu?

    #37651

    Keyta
    Participant
    Free Member

    I read your comment again and I get it now.  Not sure what “alt sidebar” should show up as I already have 2 sidebars. Would deactivating any plugins mess with the theme? If not, you have my permission to deactivate.

    #37652

    Keyta
    Participant
    Free Member

    Also, the Search button isn’t working.

    #37666

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Keyta,

     

    To exclude the 3rd party plugins fault, you need to deactivate your installed plugins one by one and you will be able to detect which one is the reason for the issue.

    Waiting for your response.

     

    Kind Regards

    #37686

    Keyta
    Participant
    Free Member

    Hi Vako,

     

    I deactivated a few plugins and the menu works now. Thanks for your help.

    #37700

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    You are welcome. Feel free to contact us anytime.

     

     

     

    Kind Regards

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.