This topic is: not resolved

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  vako 1 week, 3 days ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #33060

    Carey
    Participant
    Free Member

    Hi, the slider has not been changing pictures automatically for a couple of days. It is also not working on the pro version.

    #33064

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Carey,

     

    It sounds weird. Please share your website URL/Username/Password and we will check. Make sure to mark your reply as Private to hide it from the public.

     

     

    Kind Regards

    #33117

    Carey
    Participant
    Free Member
    This reply has been marked as private.
    #33145

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Carey,

    I  checked your website, the source of your thumbnails int he slider is the category named Blog, so it means that the blog posts which are under the category blog will be displayed in the slider, if you publish new blog posts and it will have the category Blog the thumbnails will change in the slider, in another case just choose the source of all posts.

    Please view the screenshot.

     

    Kind Regards

    #33192

    Carey
    Participant
    Free Member

    Hi,

    This doesn’t fix the problem. The pictures on the slider do not change automatically. It only moves when I  press the arrows. It used to autoplay before, now it doesn’t. Regardless of the source of the posts.

    Thanks

    #33234

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Carey,

     

    The free version of the theme doesn’t have this kind of functionality.

    We need your permission to activate the Pro version on your website and check for the issue.

    Waiting for your response.

     

    Kind Regards

    #33279

    Carey
    Participant
    Free Member
    This reply has been marked as private.
    #33304

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Carey,

     

    We checked the theme and the slider options on our local machines and its working fine, please try to deactivate all your installed plugins and check the slider functionality again, this kind of issues in most cases are caused by installed plugins.

     

    Kind Regards

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.