This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  vako 1 month, 2 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #51950

    Katre S
    Participant
    Premium Member

    I believe this being an issue of a theme not plugins, because multiple plugins aren’t working correctly. I have both instagram & facebook page plugins on the page that work correctly when I view them from Edge browser, but they are missing in Chrome browser. It seems like there must be some code issue, like the theme isn’t showing any javascript or whatsoever code correctly.

    If it was only one plugin not working correctly, I’d assume its a plugin issue, but since both of them are not loadin using the Ashe Pro theme, it must be in the theme. : (

    The plugins are shown on my page footer. Link to my page.

    Thanks 🙁

    #51958

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Katre,

     

    Weird, we checked your website in the chrome browser and everything looks okay wiht the widgets in the footer area, here is the screenshot on our end: https://nimb.ws/rZxpkM

    Please share the screenshots on your end if we missed any part of the issue.

     

    Kind Regards

    #51981

    Katre S
    Participant
    Premium Member

    Hello

    Thank you so much for a quick reply. This means so much to be able to get fast support from you!

    Weirdly it turns out it works on my PC with Chrome and Opera correctly now, but it didn’t work with Chrome in another PC. So I guess there must be something wrong with the other PC’s Chrome? Although flash, javascript, cookies etc were enabled.

    One little mention though – the plugins still don’t work with one browser – Opera GX. Works well with Opera. Not a big issue though since I don’t think there are so many GX users there who stumble on my site. 😀

    #51991

    vako
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi Katre,

     

    You are right, it’s not theme or plugin related issue, maybe some browsers doenst have compatibility with the latest coding standards, so it’s not a major issue I think.

     

    Kind Regards

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.