This topic is: not resolved

This topic contains 11 replies, has 2 voices, and was last updated by  Duke 1 year, 3 months ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #24534

    laurayeh89
    Participant
    Premium Member

    Hello Wp-Royal Team,

    I’m working on uploading products to my page; however, once I wrote the product short description, it automatically appears above my header-image. (Please refer to the following link.) I don’t know how to fix it, would it be possible to help. Many thanks.

    display problem

    https://drive.google.com/open?id=17nDpnty-n8VsllyBkJ-Zc3isi4vBNqrt

     

    Sincerely,

    #24576

    Duke
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi,

    It looks buggy, are you sure you are entering a valid HTML in the description field?

    Regards

    #24591

    laurayeh89
    Participant
    Premium Member

    Hi,

    Thank for your reply. I just type words in the description, without using any HTML.

    Sincerely,

    #24648

    Duke
    Keymaster
    WP Royal Team

    Thats weird. We are working on this issue and will let you know about the possible solutions very soon. Cheers πŸ™‚

    #24709

    laurayeh89
    Participant
    Premium Member

    Hi,

    Thank you. πŸ™‚Β  And look forward to the solution.

    Sincerely,

    #24718

    Duke
    Keymaster
    WP Royal Team

    You are welcome πŸ˜‰

    #25071

    laurayeh89
    Participant
    Premium Member

    Hi, just wondering if there’s any progress since the problem is still unsolved.
    Thanks πŸ™‚
    Sincerely,

    #25129

    Duke
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi,

    Sorry for late reply. I’ve just tested this issue on multiple websites and everything works fine. Please share your website URL/Username/Password and we will check for possible solutions. Make sure to mark your reply as Private to hide it from the public.

    #25132

    laurayeh89
    Participant
    Premium Member
    This reply has been marked as private.
    #25154

    Duke
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi,

    As I told you there was an “incorrect” HTML markup issue. The thing is that this field does not accept double quote sign – , instead you should use a single quote sign for the style attribute of the HTML tags.

    Correct (for shop description field):
    <span style='color: #ff0000;'>δΈε«ι˜²θ…εŠ‘εŠθ‰²η΄ </span>

    Incorrect (for shop description field):
    <span style="color: #ff0000;">δΈε«ι˜²θ…εŠ‘εŠθ‰²η΄ </span>

    I’ve fixed this for your products for now but take in mind to write the HTML correctly for the shop description field.

    Regards

    #25528

    laurayeh89
    Participant
    Premium Member

    Hi,

    Thank you so much for solving this problem for me. Since I only use “visual” rather than “text” to write the description, I really not sure the reason why the β€œincorrect” HTML came out itself.

    It seems the problem has fixed; however, when I click “Visual” button and then come back to “Text” button in order to see its HTML again, it changed to double quote sign-” automatically . Is this normal?

    Thank you and look forward to your reply.

    Sincerely,

    #25676

    Duke
    Keymaster
    WP Royal Team

    Hi,

    Sorry for late reply, if it works fine then it’s normal.

    Regards

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.